TEKSTESHQIP

Egzon Ibrahimi
U Zgjova
Lyrics

U zgjova sot prap u zgjova
me emrin Tënd ditën fillova
o Zot i tokës dhe i qiellit
me zemër t´thash faleminderit
o Zot i tokës dhe i qiellit
me zemër t´thash faleminderit

U nisa në rrugët e jetës
u nda genjeshtra prej t`vërtetës
u luta për paqe në botë
buza mqeshi syri mpikoj lot
u luta për paqe në botë
buza mqeshi syri mpikoj lot

Kush e harroj syrin
e harroj dhe lotin
kush se njohu veten
se njohu as Zotin
kush atij i lutet
ja fal çdo gjynah
thuj njëher me zemër
la ilahe ilallah
la ilahe ilallah

U nisa në rrugët e jetës
u nda genjeshtra prej t`vërtetës
u luta për paqe në botë
buza mqeshi syri mpikoj lot
u luta për paqe në botë
buza mqeshi syri mpikoj lot

Kush e harroj syrin
e harroj dhe lotin
kush se njohu veten
se njohu as zotin
kush atij i lutet
ja fal çdo gjynah
thuj njëher me zemër
la ilahe ilallah
la ilahe ilallah

DËRGOI: