TEKSTESHQIP

Egzon Pireci
Triumf
Lyrics

I gjithë kuptimi i jetës sime je ti
Bukuria jote s’ka fund
Me ngjanë në ëngjull ti

Po të pres të ngrihesh
Të flasim të qeshim prapë
Dashuria jonë e di se do ja dalë
Ëndrat tona do i realizojmë

Jo as kjo sëmundje…
Z’do t’mund të na ndalojë
U betuam, gëzimet, hidhërimet

Bashkë do i kalojmë
Dashuria jonë pa dyshim, do triumfoj.
E ëmbla ime…
Ti më mbanë të gjallë
Ngrihu të vazhdojmë, aty ku e lamë

Dhe rrugëve të qytetit
I mungojnë hapat e tu, hapat e tu
Buzeqeshja jote, bukurinë kësaj bote, ia shton dhe më shumë

U betuam, gëzimet, hidhërimet
Bashkë do i kalojmë
Dashuria jonë pa dyshim do triumfoj