TEKSTESHQIP

Elgit Doda
A E Din
Lyrics
(Feat. Xhensila)

T’i kujtojë sytë
Edhe zemra m’ndalet prej malli
T’i kujtojë puthjet
Edhe shpirti po m’del prej shtati
Me ty, me ty jo nuk u lodha, nuk u lodha t’merrëm me ty
Me ty jo nuk u lodha, se nuk mundem dot unë pa ty

A e din ti, a e din ti sa dashninë kam pas unë për ty?
A e din ti, a e din ti se dhe zemra për ty m’u ka thy?
A e din ti, a e din ti sa dashninë kam pas unë për ty?
A e din ti, a e din ti se dhe zemra për ty m’u ka thy?

A e din ti? A e din ti? 4x

A e din ti?
E para ishe ti pastaj vija unë, e din ti
Isha duke t’pa kur flije n’gjumë, e din ti
Lotët për ty shi u bënë lumë, nuk e din ti
Se kjo dhimbje dhemb si me kon plumbë

Tradhëtova shpirtin për me t’falë ty
Ti harrova krejt për me t’nal ty
Jo nuk muna dot për me t’mbajt ty
Se ike ti

Ike ti, ike ti, ike ti, ike ti
Edhe sytë ty më nuk ti kom pa
Ike ti, ike ti, ike ti, ike ti
Ça ti boj zemrës se n’zemër të kam?
Ike ti, ike ti, ike ti, ike ti
Edhe sytë ty më nuk ti kom pa
Ike ti, ike ti, ike ti, ike ti
Ça ti boj zemrës se n’zemër të kam?

A e din ti, a e din ti sa dashninë kam pas unë për ty?
A e din ti, a e din ti se dhe zemra për ty m’u ka thy?
A e din ti, a e din ti sa dashninë kam pas unë për ty?
A e din ti, a e din ti se dhe zemra për ty m’u ka thy?

A e din ti? A e din ti? Oooo-ooooh 2x