TEKSTESHQIP

Elgit Doda
Zemra Jem
Lyrics

Më jep frymë dhe jetë ti nuk me lë te vdes
Perëndoj porsa lind dielli në mëngjes
Kujtova se mundem pa ty
Errësirë unë pa dritë në sy
Të humba ty
Për pak të humba ty

Më duhet një puthje për këto buzë që më janë tharë
Në zemër ndjej një zjarr kur të kam përballë
Po tretem para teje , a m’sheh ?
Dashni jam unë a po m’njeh ?
Të lutem rri , të lutem rri !

{ E sot e lumtur zemra jem , zemra jem
Ti shoh lotët pse i fsheh , pse i fsheh
Me ty në cdo jetë
Betohem do jem
Veç për ty o zemra jem , zemra jem } 2x