TEKSTESHQIP

Elida Kryeziu
Një Kujtim
Lyrics

Naté e voné unê gjumé nuk kam
në syté e mi në syté e mi
hije më vjen edhe me ngjan
në ty më ngjan në ty
ti nuk vjen
dité pas ditesh t'më largohesh
ti nuk vjen uné e di
jo ti nuk vjen
një trëndafil që mbané në doré
ështê tharë nuk ka aromê
sërish kërkon prit për të qel
ësht von për te ësht von
ti nuk vjen
dit pas ditesh tmë largohesh
ti nuk vjen un e di

Refreni:
Një kujtim mbi mua le një puthje
nat për nat papritur ti u shduke
është von për të haruar
sa shum më ke munguar

Një kujtim mbi mua le një puthje
nat për nat papritur ti u shduke
është von për të haruar
sa shum më ke munguar sa shum

Jo ti nuk vjen e di
Jo ti nuk vjen e di

DËRGOI:
INFO
Për kompozimin dhe për arranzhimin është kujdesur Alfred Kaçinari.