TEKSTESHQIP

Elida Shehu
Hidhe Hapin Vogelush
Lyrics

Sa gezim ne shtepi
kam nje vogelush
si nje kenge zeri tij
dhomen plot e mbush
belbezon ciceron
embel si zog
dic kerkon te me thote
po se thote dot

Sa gezim kur me sheh
dockat i perplas
me shikon drejt ne sy
me syckat plot gaz
ben nje hap e nje dy
dhe bie hop
dic kerkon te me thote
po se thote dot

O hopa vogelush
na doren mbaju fort
hidhe hapin tend
o mbi te shtrenjten toke
neser kur te rritesh
ti do ecesh vete
e sa rruge e shtigje
to te cashe ne jete

O hopa vogelush
o porsi zog me flatra
para hapin tend
o plot gjurme te arta
neser kur te rritesh
ti do ecesh vete
e sa rruge e shtigje
do te cash ne jete