A B C D E F G H I J K L M N O P Q R S T U V W X Y Z #
Elina Duni

Në Tiranë ➡ In Tirana

 Shqip ➡  Anglisht
Nuk ka akoma asnjë votë

Përkthe Një Këngë »

Më Shumë Përkthime »


Në Tiranë

Kur mendoj ato rrugë të pista
ku qentë shëtisin bishtpërpjetë
ku ke frikë mos rrëzohesh në ndonjë gropë
në rast se guxon t'sodisësh hënën e zbehtë
Dhe sa plehra, plehra, plehra
era nga më të çuditshmet.
O Zot s'arrij ta kuptoj
pse gjithmonë unë dua të shkoj
Në Tiranë.
Në Tiranë.
Në Tiranë.

Se kjo është balta ime
më e mira më e shtrenjta
që si një puthje në ballë më ngjit.
Eshtë ajo unë e di që pëshërit:
Kur do vish prapë?
Në Tiranë.

Se kjo është balta ime
më e mira më e shtrenjta
që si një puthje në ballë më ngjit.
Eshtë ajo unë e di që pëshërit:
Kur do vish prapë?
Në Tiranë.
Në Tiranë.
Në Tiranë.
Në Tiranë.
Në Tiranë.
Në Tiranë.
Në Tiranë.


In Tirana

When I think of those dirty streets
where dogs walk about with their tails up;
where you're afraid you might fall in a hole
if you dare stare at the pale moon;
and all that garbage garbage garbage
and the strangest of smells...
God, I don't know why
I always want to go to Tirana
to Tirana
to Tirana
to Tirana

'cause this is my mud the best of its kind
the dearest
that like a kiss sticks to my forehead and whispers:
when are you coming back
to Tirana?

'cause this is my mud the best of its kind
the dearest
that like a kiss sticks to my forehead and whispers:
when are you coming back
to Tirana?
In Tirana
In Tirana
In Tirana
In Tirana
In Tirana
In Tirana

Korrigjo Përkthimin