TEKSTESHQIP
Elina Duni
Në Tiranë
Flag ShqipShqip
Kur mendoj ato rrugë të pista
ku qentë shëtisin bishtpërpjetë
ku ke frikë mos rrëzohesh në ndonjë gropë
në rast se guxon t'sodisësh hënën e zbehtë
Dhe sa plehra, plehra, plehra
era nga më të çuditshmet.
O Zot s'arrij ta kuptoj
pse gjithmonë unë dua të shkoj
Në Tiranë.
Në Tiranë.
Në Tiranë.

Se kjo është balta ime
më e mira më e shtrenjta
që si një puthje në ballë më ngjit.
Eshtë ajo unë e di që pëshërit:
Kur do vish prapë?
Në Tiranë.

Se kjo është balta ime
më e mira më e shtrenjta
që si një puthje në ballë më ngjit.
Eshtë ajo unë e di që pëshërit:
Kur do vish prapë?
Në Tiranë.
Në Tiranë.
Në Tiranë.
Në Tiranë.
Në Tiranë.
Në Tiranë.
Në Tiranë.
In Tirana
Flag AnglishtAnglisht
When I think of those dirty streets
where dogs walk about with their tails up;
where you're afraid you might fall in a hole
if you dare stare at the pale moon;
and all that garbage garbage garbage
and the strangest of smells...
God, I don't know why
I always want to go to Tirana
to Tirana
to Tirana
to Tirana

'cause this is my mud the best of its kind
the dearest
that like a kiss sticks to my forehead and whispers:
when are you coming back
to Tirana?

'cause this is my mud the best of its kind
the dearest
that like a kiss sticks to my forehead and whispers:
when are you coming back
to Tirana?
In Tirana
In Tirana
In Tirana
In Tirana
In Tirana
In Tirana