TEKSTESHQIP
Elina Duni
Shuj, Shuj
Flag ShqipShqip
Shuj, shuj,
nën qerpikët e tu flejnë shumë fjalë, shuj
dhe buzët e tua kanë aromën e heshtjes, natës t’pafund

Shuj, shuj
se nuk du me pa at’ buzeqeshjen tande, shuj
kur nuk asht e imja, por kurvë e të gjithëve, shuj

Kaq ishte, kaq do t’jetë,
Kaq ishte, kaq do t’jetë,

Në prag të qytetit po rrënohem
dalngadalë
Në prag të qytetit po shterohem
Në prag të qytetit po rrënohem
dalngadalë
Në prag të qytetit

A ka nai taksi me shku
larg këtij qielli të zbrazët
që hana ka braktis
definitivisht, dëshpërimisht

Shuj, shuj
Kaq ishte, s’ka ma, shuj
Shuj, shuj
Kaq ishte, s’ka ma, kaq.
Hush, Hush
Flag AnglishtAnglisht
Hush, hush
under your eyelids too many words are sleeping
and your lips smell like silence

Hush hush
I don’t want to see your smile
when it’s not mine
but a whore that belongs to all
Hush hush

That was it, that will be
That was it, that will be

At the edge of the city
I am slowly falling apart
At the edge of the city
I wither
At the edge of the city

Is there any taxi
to go far away from this empty sky
that the moon has deserted
painfully, definitely

Hush Hush
That was it, that will be
Hush hush
That was it, that will be