TEKSTESHQIP

Elita 5
Parajsa Dhe Ferri
Lyrics

Po e nis këtë këngë pa adresë
kush e meriton le ta presë
dikush këtu e gjen veten
por s'pajtohet me të vërtetën
askush s'mundet të më mashtrojë
sonte ,vetëm do të kendoj

Unë e di se ti më ndjen
unë e di se ti gënjen
kur për mua të tjerëve u rrëfen

Unë e di se ti më ndjen
unë e di se ti gënjen
kur për mua të tjerëve u rrëfen

Ti më djeg porsi zjarr i fikur
edhe djalli nga ty do të kishte ikur
të dhashë parajsë më dhe ferr
nuk e ndërroj dritën me terr
askush s'mundet të më mashtrojë
sonte vetëm do të këndoj

Unë e di se ti më ndjen
unë e di se ti gënjen
kur për mua të tjerëve u rrëfen

Unë e di se ti më ndjen
unë e di se ti gënjen
kur për mua të tjeërve u rrëfen

DËRGOI:
INFO
Komponimi, teksti dhe arranzhimi u punua nga Nexhat Mujovi (Wirusi).