TEKSTESHQIP

Elizabeta Marku
Kjo Dashni Mbeti Anderr
Lyrics

Kisha dasht djalë me m'ni
Dikur patëm rra n'dashni
A mban n'men m'pate m'premtu
Me ty jetën me kalu x2

Rrefreni
x2
A m'ke than do t'marr për nuse
Do ti fshi buzt të kuqe
Kjo dashni mbeti andërr
Asniher su bane dhandër

Kur u pam për t'fundit herë
M'pate thanë do t'marr kët verë
Ça mendove djalë për mu
Zoti ka me ti pagu

Rrefreni
x2
A m'ke than do t'marr për nuse
Do ti fshi buzt të kuqe
Kjo dashni mbeti andërr
Asniher su bane dhandë

DËRGOI:
INFO
Dilemës klip po, apo klip jo, i është dhënë një përgjigje, pasi produkti muzikor vjen i finalizuar para audiencës i punuar nga ana vizuale edhe me një klip muzikor, video produksioni i të cilit është përgatitur nga Fenix Studio. Ky videoklip u publikua më 10 Tetor 2018. Kompozitore e këngës dhe autore e fjalëve të tekstit është vetë artistja, teksa producenti audio i këngës është Behar Neli.