TEKSTESHQIP

Eltina Minarolli
Uragan
Lyrics

Brenda teje fle nje Uragan,
Ne heshjen tende fshehur forcen mban,
Jo mos ndrysho,

E tretur neper rruget me stuhi,
Me dhimbjen ti ke ecur perseri,
Jo mos ndalo,

Permbi oqeane plot me dallge e me stuhi,
po kerkojne
lotin edhe shpresen e treturur
dot nuk mund ta giejne,
nuk do harrojne

Duhet te ndryshoj,
Jo, koha sme ndalon
Vrapoj te kerkoj

Jo nuk do t´mbaroj
Ajo qe sot filloj,
Vazhdoj te kerkoj

Ooo-ooo-ooo

Oret ikin, ditet po ndryshojne,
Presin dhe akrepat numerojne
Nuk ka me kohe
Nuk ka me kohe, nuk ka me kohe
Jo, jo

Permbi oqeane plot me dallge e me stuhi,
po kerkojne
lotin edhe shpresen e treturur
dot jo jo nuk mund ta giejne,
nuk do harrojne

Duhet te ndryshoj,
Jo, koha sme ndalon
Vrapoj te kerkoj

Jo nuk do t´mbaroj
Ajo qe sot filloj,
Vazhdoj te kerkoj

Jo nuk ka me kohe,
Duhet te ndryshoj,
Jo, jo, Nuk do ndaloj
Duhet te ndryshoj

Duhet te ndryshoj,
Jo, koha sme ndalon
Vrapoj te kerkoj

Jo nuk do t´mbaroj
Ajo qe sot filloj,
Vazhdoj te kerkoj