TEKSTESHQIP

Emmy
Puthje Loti
Lyrics

Perfundimisht ndahemi sod...
Perfundimisht njeri do te vuaj...
E rastesisht ne syrin tend pash nje lot...
Mos rastesisht loti eshte per mua...

Zemer mos,mos me brengos tani...
Nuk je brengos kur mke plagos me tradheti...

Thuaj xhan qfar shije kan,
puthjet e ndarjes sod,
jo nuk jan te embla sjan ,
jan te kripura me lot...

Thuaj xhan qfar shije kan,
puthjet e ndarjes sod,
jo nuk jan te embla sjan jan te kripura me lot.
Se te deshta me se shumti n`bot...

Perfundimisht ndahemi sod...
Perfundimisht njeri do te vuaj...
E rastesisht ne syrin tend pash nje lot...
Mos rastesisht loti eshte per mua...

Zemer mos,mos me brengos tani...
Nuk je brengos kur mke plagos me tradheti...

Thuaj xhan qfar shiej kan,
puthjet e ndarjes sod,
jo nuk jan te embla sjan,
jan te kripura me lot...

Thuaj xhan qfar shije kan,
puthjet e ndarjes sod,
jo nuk jan te embla sjan,
jan te kripura me lot,
se te deshta me se shumti n`bot...

Thuaj xhan qfar shije kan,
puthjet e ndarjes sod,
jo nuk jan te ebla sjan,
jan te kripura me lot ...

Thuaj xhan qfar shiej kan,
puthjet e ndarjes sod,
jo nuk jan te embla sjan,
jan te kripura me lot,
se te deshta me se shumti n`bot.....

DËRGOI:
INFO
Muzikën, tekstin dhe orkestrimin e kreu Flori Mumajesi.