TEKSTESHQIP

Emmy
Luaj Sonte
Lyrics

Vere e nxeht cmendem nga djelli
Me duhesh ti naten ta djegim
Nuk e di sepse kaq sum sot te dua
Te dua te dua vallzo me mua

Leri pas inate dhe vaje
Per ty do vdes vallzoj e me ngjan
Vetem per ne kjo nate tropikale
Dhe yjet jan deshmimtare per ne

Ref:
Luaj se un kam naze
Luaj mos pyt per vaje
Luaj se un te dua
Luaj ti sot me mua (x2)

Vere e nxeht cmendem nga djelli
Me duhesh ti naten ta djegim
Nuk e di sepse kaq sum sot te dua
Te dua te dua vallzo me mua

Leri pas inate dhe vaje
Per ty do vdes vallzoj e me ngjan
Vetem per ne kjo nate tropikale
Dhe yjet jan deshmimtare per ne

Vere e nxeht cmendem nga djelli
Me duhesh ti naten ta djegim
Nuk e di sepse kaq sum sot te dua
Te dua te dua vallzo me mua

Leri pas inate dhe vaje
Per ty do vdes vallzoj e me ngjan
Vetem per ne kjo nate tropikale
Dhe yjet jan deshmimtare per ne

Ref:
Luaj se un kam naze
Luaj mos pyt per vaje
Luaj se un te dua
Luaj ti sot me mua (x2)

DËRGOI: