TEKSTESHQIP

Eneda Tarifa
Ika Larg
Lyrics

2x
Përpara meje zgjaten
rrugë që shkojnë e s'vijnë
pas diku larg diçka ka mbetur e trishtë
Mbrapa meje mbetën
zëra që s'më arrijnë
përpara shoh kokëulur imazhin tim

REF.:
Lotët thaji, e mos më trishto
Je engjëll ti je drita ime
hap sytë e më shiko
buzëqesh ca, se nuk të harroj
Ëndërrat do ti marr me vete,
nga larg do ti dërgoj
Lotët thaji, e mos më trishto
Je engjëll drita ime më shiko
buzëqesh ca, se nuk të harroj
Ëndërrat që nga larg do ti dërgoj

Përpara meje zgjaten
rrugë që shkojnë e s'vijnë
pas diku larg diçka ka mbetur e trishtë
prapa meje mbetën
zëra që s'më arrijnë
përpara shoh kokëulur imazhin tim

REF.:
Lotët thaji, e mos më trishto
Je engjëll ti je drita ime
hap sytë e më shiko
buzëqesh ca, se nuk të harroj
Ëndërrat që nga larg do ti dërgoj

REF.:
Lotët thaji, e mos më trishto
Je engjëll drita ime më shiko
lotët thaji...
buzëqesh ca, se nuk të harroj
Ëndërrat... do ti dërgoj

na, na, na, na, na, na, na, na,
na, na, na, na, na, na, na, na.

DËRGOI:
INFO
Autor i muzikës dhe autor i tekstit është Erion Zaloshnja.