TEKSTESHQIP

Enis Bytyqi
Xhamadani Vija Vija / Ani Mori Nuse
Lyrics

Kam nje lot
Pikon si are
Se me shekull jam shqiptar
E kur malet mi m'loj bora
Per atdhe kenges ja mora
E kur malet mi m'loj bora
Per atdhe kenges ja mora
Xhamadani vija vija
Eshte Kosova eshte Shqipnija
Rreh si zemer qiftelia
O sa e madhe eshte Shqipnija
Rruge time per Shqipni
Mka percjell aj drini zi
Dhe u nisa per me ardhe
Por si vala drinit bardhe
Dhe u nisa per me ardhe
Por si vala drinit bardhe
Xhamadani vija vija
Eshte Kosova eshte Shqipnija
Rreh si zemer qiftelia
O sa e madhe eshte Shqipnija
Ani mori nuse ani qafgastare
ani mori nuse ani qafgastare
ani a don rruze
ani a don pare
ani a don rruze
ani a don pare
As nuk du rruze
as nuk du un pare
As nuk du rruze
as nuk du un pare
Veq e du un djalin
Djalin o Shqiptare
veq un e du vajzen
Vajzen o Shqiptare
Ani mori nuse ani qafgastare
ani mori nuse ani qafgastare
ani a don rruze
ani a don pare
ani a don rruze
ani a don pare
As nuk du rruze
as nuk du un pare
As nuk du rruze
as nuk du un pare
Veq e du un djalin
Djalin o Shqiptare
veq un e du vajzen
Vajzen o Shqiptare

DËRGOI: