TEKSTESHQIP

Era Rusi & GBMC
Gjuju
Lyrics

GBMC – Me a bad man in town tonigh, you know
I’meeting this bad girl, you know

Era - Ai don me ma puth synin mu c’do nate
Ai don me dal me mu e me m’cu nalt
Une s’po du me dit mo a jom tu gabu
Andaj gjuju, gjuju, gjuju sa m’ke ktu

Ai po menon se un nuk jam ka e di
Ty shume per mu sonte osht tut a ni
Heey baby gjujem c’ka po prêt ma shume
Ama ama ama synin se pot a du une
e-o-e gjuju e-o-e
gjuju e-o-e…

Ref: GBMC - Getcha, getcha, getcha tonight
pull up, pull up, pull up, pull up
baby, baby you are mine
pull up, pull up bad man in town

Era - Ai po afrohet doren me ma lshu
Ai po don pak e pak mu me m’tranu
Ai sonte po don mu me m’lan pa gjume
Ama ama ama synin se spo du ma shume

Ai po menon se un nuk jam ka e di
Ty shume per mu sonte osht tu ta ni
Hey baby gjujem c’ka po prêt ma shume
Ama ama ama synin se pot a du une
e-o-e
gjuju e-o-e
gjuju e-o-e…

Getcha, getcha, getcha tonight
pull up, pull up, pull up, pull up
baby, baby you are mine
pull up, pull up bad man in town

GBMC - bad man, bad man, bad man pull up
Era – Ai ma puth synin c’do nate
GBMC - bad man, bad man, bad man pull up
Era – Ai po m’con nalt shume nalt
GBMC - bad man, bad man, bad man pull up
Era – Andaj gjuju, gjuju ktu
GBMC - bad man, bad man, bad man pull up
Era – Ama synin se po ta du
GBMC - bad man, bad man, bad man pull up
Era – Ai ma puth synin c’do nate
GBMC - bad man, bad man, bad man pull up
Era – Ai po m’con nalt shume nalt
GBMC - bad man, bad man, bad man pull up
Era – Hey baby gjuju ktu
GBMC - bad man, bad man, bad man pull up
Era – Ama synin se pot a duuuuu...

Getcha, getcha, getcha tonight
pull up, pull up, pull up, pull up
baby, baby you are mine
pull up, pull up bad man in town

DËRGOI:
INFO
Muzikën dhe okestracionin e shkroi Adrian Hila, teksa kënga kanë punuar së bashku si tekstshkrues Rozana Radi & GBMC.