TEKSTESHQIP

Eranda Libohova
Pa Problem
Lyrics
(Feat. Aldo)

Aldo:
Nje mengjes e dashura me la
9 vjet fjetem bashke arsye s'me dha
pa problem do marr nje qen
po tani rrobat kush mi lan
kthehesh ne shtepi tortellini s'gjen
pa problem supa zjen

Eranda:
Sa me fat
shefi u martua
shkova ta uroj
Nga puna me pushoi
pa problem

Aldo:
O c'paska qene

Eranda:
Ketu ka shume liri
do te dale nje ligj i ri
Dy burra mund te martohen ne bashki
pa problem

Aldo:
Problem ne gen

Eranda e Aldo:
Ububuuu pa problem pa problem
pa problem pa problem
do marr nje qen
eeeee pa problem pa problem
pa problem pa problem e supa zjen

Eranda:
Zana u befasua kur i dashuri u fejua
tani eshte teper vone ra ne depresion
pa problem ilace gjen

Aldo:
Ate mengjes
nga nje arome isha zgjuar
mbante ere qyteti
tubacione t'bllokura
pa problem
Pier Cardin
sherbimi sinoptik
per motin politik
fushate me minifunde
shkunde voten shkunde
pa problem
ibret jalem

Eranda:
Ankohen te gjithe
per hallet
qe i gjen
se jeta i genjen
pastaj ka nje refren
pa problem

Aldo:
Denbabaden

Eranda e Aldo:
Pa problem pa problem
pa problem pa problem
ilac e gjen pa problem pa problem
pa problem pa problem Pier Cardin

Eranda:
Dhe nuk kane kohe
per hallin e vertete
e marrin shtruar te gjithe
ne nje refren

Eranda e Aldo:
Pa problem pa problem
pa problem pa problem
ibret jalem eee
pa problem pa problem
pa problem pa broblem
Denbabaden

DËRGOI: