TEKSTESHQIP

Ergita Bahja
E Para
Lyrics

S’ma pranove dashurinë
Dashuri për mua s’ka
Ti jetoje për një ditë
Dhe un me jetën që ta dhashë

Me m’shkatrru e me m’lëndu
Askush s’ka me ta kalu
Me m’shkatrru e me m’lëndu
Ti do jesh gjithmonë e para

Me m’shkatrru e me m’lëndu
Askush s’ka me ta kalu
Me m’shkatrru e me m’lëndu
Ti do jesh gjithmonë e para
Aaaa me momente
Aaaa a ia vlente

Aaaa me momente
Aaaa a ia vlente

S’di si pata un durim
As në ënderr s'e kam parë
Ti të shkelje në besim
Dhe t’më mendoje si të marrë

Mësova nga ty se gabimi jam vetë
Mësova nga ty të mos dua në jetë
Mësova sesi mbytet nje dashuri
Mësova gjithçka që nuk duhej nga ti

Me m’shkatrru e me m’lëndu
Askush s’ka me ta kalu
Me m’shkatrru e me m’lëndu
Ti do jesh gjithmonë e para

Me m’shkatrru e me m’lëndu
Askush s’ka me ta kalu
Me m’shkatrru e me m’lëndu
Ti do jesh gjithmonë e para
Aaaa me momente
Aaaa a ia vlente

Aaaa, me momente
Aaaaa, ia vlente
INFO
Për muzikën dhe për fjalët e këngës punoi Flori Mumajesi.