TEKSTESHQIP

Klajdi Haruni
E Para
Lyrics
(Feat. Flori)

Flori:
S’ma pranove dashurinë
Dashuri për mua s’ka

Klajdi:
Ti jetoje për një ditë
Dhe un me jetën që ta dhashë

Flori:
Me m’shkatrru e me m’lëndu
Askush s’ka me ta kalu
Me m’shkatrru e me m’lëndu
Ti do jesh gjithmonë e para

Klajdi:
Me m’shkatrru e me m’lëndu
Askush s’ka me ta kalu
Me m’shkatrru e me m’lëndu
Ti do jesh gjithmonë e para

Te dy:
Aaaa me momente
Aaaa a ia vlente

Aaaa me momente
Aaaa a ia vlente

Flori:
S’di si pata un durim
As në ënderr s'e kam parë

Klajdi:
Ti të shkelje në besim
Dhe t’më mendoje si të marrë

Flori:
Mësova nga ty se gabimi jam vetë
Mësova nga ty të mos dua në jetë

Klajdi:
Mësova sesi mbytet nje dashuri
Mësova gjithçka që nuk duhej nga ti

Flori:
Me m’shkatrru e me m’lëndu
Askush s’ka me ta kalu
Me m’shkatrru e me m’lëndu
Ti do jesh gjithmonë e para

Klajdi:
Me m’shkatrru e me m’lëndu
Askush s’ka me ta kalu
Me m’shkatrru e me m’lëndu
Ti do jesh gjithmonë e para

Te dy:
Aaaa me momente
Aaaa a ia vlente

Aaaa, me momente
Aaaaa, ia vlente

DËRGOI:
INFO
Për muzikën dhe për fjalët e këngës u kujdes Flori Mumajesi.