TEKSTESHQIP

Ergita Bahja
Përgjithmonë
Lyrics

Numëroj
Ditët bosh në kalendar
U bë kohë
Sytë e tu nuk i kam parë
S`e kam dit,
Pse kaq shumë të paskam dasht
Lutem unë
Si atëherë
Të jemi bashkë

Nëpër shi
Fsheh këtë mall që për ty kam
Lot në sy
Akoma e jotja jam
Dashuri
Një pjesë zemre lashë tek ti
Një moment
Gjithçka mbet
Bardhë e Zi

Akoma të më duash të kërkoj
Akoma një fjalë zemre ta dëgjoj
Dhe si një oqean që vetëm hënën përqafon…
Përgjithmonë
INFO
Për muzikën e këngës ka punuar kompozitori Gent Myftaraj, tekstin e mori përsipër Sebastiana Brecani, ndërsa produksionin e punoi Gmaj7.