TEKSTESHQIP

Eri Qerimi & Landi Roko
Rrak Tak Tak
Lyrics

Gocat si kubana,pina hauajana
Dredhin marjuana tym bohet dumana

Rrak tak rrak tak tak mafja si eskobar
Rrak tak rrak tak tak mafja si eskobar

Pija prishtina ste kap as policia
We are the gangsta,just war we wanna

Gocat si kubana pina hauajana
Dredhin marjuana tym bohet dumana

Rrak tak rrak tak tak mafja si eskobar
Rrak tak rrak tak tak mafja si eskobar
INFO
Projekti ka ardhur para një audience më të gjerë i plotësuar mjaft mirë edhe me klip muzikor, video produksioni i të cilit u përgatit nga Nmusic. Ky videoklip u publikua më 12 Korrik 2019. Për vijën melodike dhe për orkestrimin është përkujdesur Albert Sula, teksa për produksionin audio ka punuar në studio As Recording Studio.
Renditja:
Top 200