TEKSTESHQIP

Erinda Neziri
Fjala Vret
Lyrics

Nëse ti diku gabon
e vret fjalën
ndodh dikush të zemëron
ti lëndohesh

Brënda teje nuk është mirë
fle inati
zemra thyhet sa vështirë
në sy në çast vret loti

Sa shpejtë kërkon të vijë puhiza
si lehtë e lëmon bregun vala
në shpirt të jetë veç kaltërsia
gjithmonë e ëmbël të jetë fjala

Sa çudi
se mijëra fjalë që asnjëri s'i shkroi
ti ndjesh së largu fort të të trokasin
se me mua dhe ty, me zemër flasin

S'është e lehtë
fjalën të gjesh në libra e fjalorë
se mijëra vargje kot ti i kërkove
një pikë ujë në shkretëtirë

Nëse ti diku gabon
e vret fjalën
ndodh dikush të zemëron
ti lëndohesh

Brënda teje nuk është mirë
fle inati
zemra thyhet sa vështirë
në sy në çast vret loti

Sa shpejtë kërkon të vijë puhiza
si lehtë e lëmon bregun vala
në shpirt të jetë veç kaltërsia
gjithmonë e ëmbël të jetë fjala

Sa çudi
se mijëra fjalë që asnjëri s'i shkroi
ti ndjesh së largu fort të të trokasin
se me mua dhe ty, me zemër flasin

S'është e lehtë
fjalën të gjesh në libra e fjalorë
se mijëra vargje kot ti i kërkove
një pikë ujë në shkretëtirë

Sa çudi
se mijëra fjalë që asnjëri s'i shkroi
ti ndjesh së largu fort të të trokasin
se me mua dhe ty, me zemër flasin

S'është e lehtë
fjalën të gjesh në libra e fjalorë
se mijëra vargje kot ti i kërkove
një pikë ujë në shkretëtirë
INFO
Autor i muzikës është Agim Rrëza, ndërsa autore e fjalëve të tekstit është Mimoza Tola.