TEKSTESHQIP

Erjon Beci
At’ I Birit Tim
Lyrics

Perjete me ty do te jem
Ti me perket, kemi te njejtin gen
Sa te kete diell,
Qe ngroh mbi toke,
Dhe zemra rrahjen e fundit ta thote.
Une prane do te dua.

Kur fjalen At' ta degjosh,
Koken menjane mos e mbaj,
T'me premtosh
Se per ty Ati eshte lart ne qiell
Ta kane mesuar,
Te kane ndaluar,
Prane s'duhet ta kesh.

O zot perse...
O zot perse, me thuaj ta di.
O zot perse
Loti ne syte e femijes ka ngri...
O zot perse
O zot perse, ma thuaj ti.
O zot perse,
Nje krijese si ti,
I dorzuar do ngjiret,
Dua babin tim.

Vitet do shkojne, do rritesh e di,
Do e veresh nje njeri qe gjithnji,
Cdo dite te porta e shkolles te pret,
A do mi njohesh,
Syte kur t'mi shohesh,
Do me duash ti???

Te fundit lutje per ty Zot me ndih,
At' i birit tim, behu ti.