TEKSTESHQIP

Erkan Musliu
Syt E Mi
Lyrics

Tradhtija qenka e ran ende zemra pa ndèrpre po qan un e humba dashurin dhe askush hallin nuk ma din dashuri me fjal ti mè paske fal sa gabova me ty qè kam dal syt e mi lotin se ndalin asnjè ket tradhti se fali syt e mi ti i verbove prej at dit kur shkove syt e mi lotin se ndalin asnjè ket tradhti se fali syt e mi ti i verbove prej at dit kur shkove sa her tè besova ty gabim tè lexova n'sy hija jote m'ka mashtru s'pate zemer pèr mem dashuru dashuri me fjal ti mè paske fal sa gabova me ty qè kam dal syt e mi lotin se ndalin asnjè ket tradhti se fali syt e mi ti i verbove prej at dit kur shkove syt e mi lotin se ndalin asnjè ket tradhti se fali syt e mi ti i verbove prej at dit kur shkove syt e mi lotin se ndalin asnjè ket tradhti se fali syt e mi ti i verbove prej at dit kur shkove syt e mi lotin se ndalin asnjè ket tradhti se fali syt e mi ti i verbove prej at dit kur shkove