TEKSTESHQIP

Ermal Fejzullahu
Nëna Loke
Lyrics

Heeeeeej

Djelle e han shendrrit nket dhe
nëne Kosovën ku kam le
Ku e rrita s'pari shtatin
Në kto troje derdha gjakun
Piva ujë te kësaj toke
Bashkë me lotë e nanës loke

Heeeeeej

Nana loke mu m'përkuni
E mi knoj nja dy këngë gjumi
Biri im e paq uraten
Mi la pranë pushkën dhe shpatën
Mi përgdheli faqe, durë
Ma mloj kokën me FLAMUR
Me shqiponjën dy krenare
Me vnoj n'gjumë nëna shqiptare
E si mos vdeksh Bir për kët dhe
Sot ke vdek kurr ske me le

...

Heeeeeej

Rrita shtatin kulle prej guri
Sy e dritë mi dha FLAMURI
Se si vihet te lirija
T'gjitha rrugt mi msoj frangjija
Se si duhet derdhëm gjak
Kshtu më msoj babëgjyshi plak

Heeeeeej

Biri im mos t'dhimet jeta
Për kto troje, për kto shkrepa
Kqyrum Birë sa rrudha t'ballit
Ke me i msu krejt udht e malit
Amanet aj paska thanë
Amanet plisin e bardhë
Kush tenton me t'shkel me kam

oh ooo mos patsh pushk
oh ooo haje me dham o njo hej

DËRGOI: