TEKSTESHQIP

Ermira Babaliu
Nje Jete Nga Jeta Ime
Lyrics

Nga gezimi ndejta zgjuar ate nate
kur krahet e mia dhe zemren time
i ngrohu nje femije

Ndjeva vehten te me flase
si s'kam folur ne jeten time
dhe me gjuhe te zemres fliste
ky femije

Tek shterngoja plot me mall
ate jete nga jeta ime
ndjeva dashurine qe rritej
si nje enge nje poezi

Ja si lind nje poezi
ja si lind ne zemer enga
hyn mes nesh dhe nje femije
Â…sjell dashuri

Tek nje foshnje une e ti
fort i kemi lidhur enderrat
çel, tek buzeqeshje tij
Â…motiv i ri

Valle kush do ta dije,
sa jeton nje dashuri?

Le ti marre rrahje zemres
dhe ti jape jete endrres
dhe tek çdo njeri
jeton nje dashuri... jeton

(Gjithe enga perseritet dy here)