TEKSTESHQIP

Ermira Babaliu
Arapke Moj
Lyrics

Më thanë se, të panë ty,
në një kopsht me jargavanë.
Më thanë se, të panë ty,
në një kopsht me jargavanë.

Këputma një, dhe falma mu,
aman ç'ma dogje xhanë.
Këputma një, dhe falma mu,
aman ç'ma dogje xhanë.

O mos m'u hidhëro, ti,
o mos m'u dëshpëro!
O mos m'u hidhëro, ti,
o mos m'u dëshpëro!

Arapkë moj, sy zeskë moj,
sa fort të dashuroj.
Arapkë moj, sy zeskë moj,
sa fort të dashuroj.

Më thanë se, të panë ty,
të panë duke lotuar.
Më thanë se, të panë ty,
të panë duke lotuar.

Më mirë të qaj, unë për ty,
se sa ti për mua.
Më mirë të qaj, unë për ty,
se sa ti për mua.

O mos m'u hidhëro, ti,
o mos m'u dëshpëro!
O mos m'u hidhëro, ti,
o mos m'u dëshpëro!

Arapkë moj, sy zeskë moj,
sa fort të dashuroj.
Arapkë moj, sy zeskë moj,
sa fort të dashuroj.

DËRGOI: