TEKSTESHQIP

Estela Nikoliqi
Rrjedh Ne Kenge E Ligjerime
Lyrics

o..fort po ndrit ai diell
dhe burimi kenges lugje verdh
mi percjell
o..fort po ngroh ai Diell
edhe trimat nepermend mi sjell
ti perkdhel

nga ky diell i kohes sime
ndrisin shekuj nder reagime
edhe pushka e shqiptarit zjarr flakeroon

Po ku ka si ti
o shqiperia ime
o fisnikja permbi gur
rrjedh ne kenge e ligjerime
balle larta me
flamur

DËRGOI: