TEKSTESHQIP

Ezo Menic
Martesa Pa Dashni
Lyrics

Spo muj me dasht dike tjeter
jo smuj me dasht
mbeta une dhe plaga e vjeter
qe po jetojme bashke

mbeten lotet dhe merzia
e pamundur eshte per mu
me jetu me dikend qe se du
ahh
me jetu me dikend qe se du

Edhe vujtja qe e ka
edhe jeta me lote ne sy
se di qe mat mira jane

se martesa pa dashni

Ref:2here
martesa pa dashni
se di aka nje emer
si quhet nuk e di
kur nuk dashuron me zemer

Ref:2here
martesa pa dashni
eshte fati yt i zi
eshte fati yt i zi

Haram ta ben
per gjithe jeten
shpirti qe po vun se
kujtimet qe mbeten me
lendojne me shume

vetem lotet dhe merzia
e pamundur eshte per mu
me jetu me dikend
qe se du

ahh me jetu me dikend qe se du

edhe vujtja qe e ka
edhe jeta me lote ne sy
e di qe mat mira jane

se martesa pa dashni

Ref:
martesa pa dashni
se di a ka nje emer
si quhet nuk e di
kur nuk dashuron me zemer

Ref:
martesa pa dashni
eshte fati yt i zi
eshte fati yt i zi

Ref:
martesa pa dashni
se di a ka nje emer
si quhet nuk edi
kur nuk dashuron me zemer

Ref:
martesa pa dashni
eshte fati yt i zi
eshte fati yt i zi2here
INFO
Autor i orkestrimit është Andi Mezini.