TEKSTESHQIP

Fidush Aliu
O Resul
Lyrics
(Feat. Adem Ramadani)

O Resul te kujtojm me mall ty qet patem imam.2xprej kur nga kjo bot Ke Dal Bilali s'theret ezan.

Kur Ngritem te jap ezanin mallengjimi me kaplon 2x.E gjith kjo Bot pa resulin vetem shpiritin ma ngushton

2xJa-Resul-Allah Ja Habib-Allah Ja Nebi-Allah.

Vjen Omeri me Ubejdin e lusin me lot ne sy 2X O Bilal thire ezanin let gzohet aj NEBI

Qlirimi Kudsi sherifit eshte dhurata e ZOTIT Ton 2xTok e Isras Dhe Miraxh-it sot ISLAMIN e pranon

2xJa Resul-Allah Ja Habib-Allah Ja Nebih-Allah

Per Mbi Kuds Billali leshon zerin e Tij Mallengjim 2xQdo As'hab tani loton nga kujtimet qe ju vin

O ME I Dashuri Muezin Dhasht Allahu Ne Keuther 2xTa Therasesh Ti Ezanin Kur T'shohesh At Pejngamber

2xJa Resul-Allah Ja Habib-Allah Ja Nebih-Allah

DËRGOI: