TEKSTESHQIP

Fifi & Bruno
Fiksim
Lyrics

Nuk po du un jo jo me t'bo keq
Kjo shkretëtira
Nje pikë ujë s'po ma jep
Veten jam tu e rrejt
Shkretëtirën n'det
Une e bëj vet

Jemi
S'jemi, na rrethon dashnia
Dhe energjia jonë
Kthemi
Kur mundet kthemi
Ti ndjesitë e mia
Kur ti mbarojë shija

Akoma ty të dua jetë,
Sa shumë ti për mua je
Deri n'frymën e fundit ne
S'kemi me ndryshu
2x

Freak show
M'dole ti, ti djale
E ke lon mas dore
Kejt, kejt kët femën
E ke gjet, gjet njerin qê pret
Jo, kurgjo kurrë n'jetë ti nuk ma bone mu t'lehtë
Koka fort, koka butë
Nuk e di, ama n'to unë jam ngul ej
Koka fort, koka but
Nuk e di, ama n'to unë jam ngul

Si mos me ty, si mos me ty
Edhe nese ma do pija
Nuk jam thy, nuk jam thy
Ti, dashni, ti, fiksimi im
Je fiksimi im
Edhe pse ti nuk ma di
Edhe pse ti nuk ma di

Akoma ty të dua jetë,
Sa shumë ti për mua je
Deri n'frymën e fundit ne
S'kemi me ndryshu
2x

DËRGOI: