TEKSTESHQIP

Fisniket
Bakllava (2009)

INFO
Publikimin e përmbledhjes e kryen me sukses labelat muzikorë Albatrade dhe Gramafon. Në këtë produkt diskografik, pubklimi i të cilit erdhi në vitin 2009, përfshihen 12 këngë të ndryshme. Janë ftuar gjithashtu dhe disa artistë të tjerë si Lori Kaçka dhe Mihrije Braha.
Image 115788
Image 115785
Image 115786
Image 115787
  Produksionet muzikore:
Përgatitën: