TEKSTESHQIP

Fjolla Morina
O Pse Te Du
Lyrics

me shtrengoj
me tha nisu
dhe shko
hera e fundit sot
per ne qenka
kjo se gjith
jeten ty ta
kam dhuru
se isha e mir
kjo me ka
keshtuuuuuuuuuu...

2(ref)
o pse te du
o pse te du
un te pres
e ti lun me
mu o pse te
du o pse
te du asnjeher
nuk me ke
besu

te dua te urrej
nuk e kuptoj
me ty s mund
te jem pa ty o
se egziztoj
qdo mengjes agon
ti nuk me zgjon
nata aq ftoht
ti jo sme perqafoooooooooooooooooon..

4(ref)
o pse te du
o pse te du
un te pres e ti
lun me mu
o pse te du
o pse te du
asnjeher nuk
me ke besu
o pse te du

DËRGOI:
INFO
Komponimin dhe orkestrimin e punoi Andin Randobrava.