TEKSTESHQIP

Fjolla
Boy
Lyrics
(Feat. Loco)

(Fjolla) - Baby ti,baby ti je ai qe duhet po po ti e di se qa don don mirë e din.
Unë e di se më don,hajde pak ktu,jo jo unë nuk jam ajo që thotë veç jo,
unë e di po po, e di se qa du dhe e di se qa don.

REF: Bonu gati mos rri mbrapa,kon pe pret ti na shkoj nata,
nuk jom larg unë veç dy hapa
zgjate dorën thuj të kapa.

(Loco) - Loco t'jep krahë ma shumë se Red Bulli,jena dal për gjahë t'pregaditi fulli-fulli
kalon dikush Hot-Hot eh e don në spot-spot se qojmë kohën kot-kot nihet ni good shot
PAM-PAM Revolver na e bojm përherë,na nuk e teprojna po e lshojna n'lerë
kimen thojn e ndron por zanatin se harron,njejti funksion veç tjetër dimenzion,
tjetër person prap i njejti pasion,baby ski ka shkon,baby ski ka shkon numrin ma tregon..


REF: Bonu gati mos rri mbrapa,kon pe pret ti na shkoj nata,
nuk jom larg unë veç dy hapa
zgjate dorën thuj të kapa.

(Fjolla) - Ti e pret,si don vet unë ta plotësoj Boy
Sesi flet duket lehtë,nuk ki ka shkon Boy
Unë e di se më don,hajde pak ktu,jo jo unë nuk jam ajo që thotë veç jo,
unë e di po po, e di se qa du dhe e di se qa don.

REF: Bonu gati mos rri mbrapa,kon pe pret ti na shkoj nata,
nuk jom larg unë veç dy hapa
zgjate dorën thuj të kapa.

DËRGOI:
INFO
Për kënaqësinë e të gjithëve, ky krijim muzikor erdhi i finalizuar në tregun e gjerë të muzikës i plotësuar nga ana vizuale edhe me anë të një videoklipi muzikor, i cili u publikua me datë 1 Korrik 2012.