TEKSTESHQIP

Fjolla Morina
Syn Syn
Lyrics

Ej you my Love
Me ty po du me kon
Ej you my Love
Fjalt po m'i numron

Ej you my Love
Syn spo din me fol
Ose n'sy spo din me fol

Ej baby jem
Ti mir nuk je ka sheh
Baby jem
Venin tem ajo s'e nxen

Baby jem hajde ti te un
Shlir osht po ti s'e pranon
Jo nuk osht si un

You are my love
You are my love once
You are my love
You are my love

You are my love once
Ej you my love
Me ty po du me kon
Ej you my love
Fjalt po m'i numron

Ej you my love
Syn s'po din me fol
Ej baby jem
Ti mir nuk je ka sheh

Baby jem venin
Tem ajo s'e nxen
Baby jem hajde
Ti te une
Shlir osht po ti
s'e pranon
Se jo nuk osht si un

You are my love once
You are my love
You are my love once
You are my love once

DËRGOI:
INFO
Bëhet hit kur ka dhe klip, prandaj ky krijim muzikor është paraqitur online i realizuar nga ana vizuale edhe me një videoklip, i cili u publikua më 6 Qershor 2015. Komponimin dhe produksionin në studio e punoi Cricket.
Rryma muzikore:
Pop
Renditja:
Top 200