TEKSTESHQIP

Florent Xhemaili
Fiksim
Lyrics

A ESHTE FIKSIM APO DASHNI DU MET PA VETM TY

NE CDO NAT QE DU ME FLEJT ME
DEL PARA SYVE ME JE BO FIKSIMI
TRURIT OJ DASHNIJA IME. NE CDO
NAT QE DU ME FLEJT ME DEL PARA SYVE
ME JE BO FIKSIMI I TRURIT OJ DASHNIJA IME

REFRENI

A ESHTE FIKSIM APO DASHNI DU MET
PA VETM TY. THUJMA THUJMA NJI
FJALE QKA TA DON TY ZEMRA EDHE
PSE PO DU MET THON SE TI JE E
JEMJA. THUJMA THUJMA NJI FJALE
CKA TA DON TY ZEMRA EDHE PSE PO
DU MET THON SE TI JE E JEMJA

TEKSTI DY

JO AS VET UN NUK EDI CKA ME BONI
VAKI SYRI JOT I BUKUR SI MEM BO
MAGJI. JO AS VET UN NUK EDI CKA
ME BONI VAKI SYRI JOT I BUKUR
SI MEM BO MAGJI

REFRENI DY

A ESHTE FIKSIM APO DASHNI DU MET
PA VETM TY. THUJMA THUJMA NJI FJALE
CKA TA DON TY ZEMRA EDHE PSE PO DU
MET THON SE TI JE E JEMJA. THUJMA
THUJMA NJI FJALE CKA TA DON TY ZEMRA
EDHE PSE PO DU MET THON SE TI JE E JEMJA

THUJMA THUJMA NJI FJALE CKA
TA DON TY ZEMRA EDHE PSE PO
DU MET THON SE TI JE E JEMJA.
THUJMA THUJMA NJI FJALE CKA TA
DON TY ZEMRA EDHE PSE PO DU MET
THON SE TI JE E JEMJA

DËRGOI:
INFO
Pritshmëritë ishin të mëdha, ndaj ky produkt muzikor është sjellë këndshëm edhe me anë të një videoklipi muzikor, i cili u publikua më 26 Qershor 2021. Autor i vijës melodike dhe arranzhues i muzikës është Rilind Alimani, teksa kënga vjen me tekst të shkruar nga vetë artisti.