TEKSTESHQIP

Flori
Detaj (2011)

INFO
Për këtë produkt diskografik, pubklimi i të cilit erdhi në vitin 2011, janë seleksionuar në total 16 krijime muzikore dhe ka bashkëpunime edhe me emra të tjerë si Albatrit Muqiqi, Ylli Baka, Luar, Evi Reçi, Noga, Fugaa, etj. Shpërndarja e kësaj përmbledhjeje është bërë i mundur nga Supersonic.
Flori - Detaj (2011)
  Produksionet muzikore:
Përgatitën: