TEKSTESHQIP

Flori Mumajesi
Thjesht Te Du
Lyrics

Qëkur u pamë per herë të parë ndricoje diell
nuk di ishim në tok apo ishim në qiell
nga sot do lidhim jetën bashkë përgjithemonë
do qeshim kur mes nesh të flej fëmija jonë

Unë ty të du, të du.
Nuk kam fjalë unë ta them se sa shum më ke dhënë ti mu,
Të du, thjesht të du.
Nuk kam fjalë ta tregoj, jetën time e ke ndryshu.

Dhe kur të vij në jetë ajo ose ai,
do ketë një shëmbull të besoj në dashuri,
ne mbrëmje do ti them ngadalë si një përrallë,
se si të thash të dua ty për herë të parë.

Unë ty të du, të du.
Nuk kam fjalë unë ta them se sa shum më ke dhënë ti mu,
Të du, Thjesht të du.
Nuk kam fjalë ta tregoj, jetën time e ke ndryshu.

Edhe nëse pyësin si duket dashuria
do përgjigjem si ty
Dhe nëse me pyësin si duket muzika
do ti përgjigjem si ty
Se je gjithçka për mua, je gjithçka për mua, je kercimi dashurisë, pa mbarim.

Unë ty të du, të du.
Nuk kam fjalë unë ta them se sa shum më ke dhënë ti mu,
Të du, Thjesht të du.
Nuk kam fjalë ta tregoj, jetën time e ke ndryshu

DËRGOI: