TEKSTESHQIP

Françesk Radi
Syri I Saj Po Me Verbon
Lyrics

Pran’o kur ti më shkon
e nuk më flet me gojë
në sy nuk më shikon
ty hapin ta dëgjoj
aromën ta ndjej
o mentë e mia vanë
dhe shpirti më rënkon
i vetëm mbeta
obobobobo

O moj lule vere shkon
E dritën pas lëshon
E zemrën ma copton
Me syrin e zi
O mentë e mia vanë
Dhe shpirti më rënkon
I vetëm mbeta obobobo

Bukuria më çeli pranë
Dashuria më ndezi zjarr
Ndjenjat zgjohen si lulet në maj
Sa e kërkova dhe e ëndërrova
Ja e kam pranë, por nuk guxoj
Herë më vjen si drita
e herë më shkon si era
Vera më gjen në vetmi

Pran’o kur ti më shkon
e nuk më flet me gojë
në sy nuk më shikon
ty hapin ta dëgjoj
aromën ta ndjej
o mentë e mia vanë
dhe shpirti më rënkon
i vetëm mbeta

O moj lule vere shkon
E dritën pas lëshon
E zemrën ma copton
Me syrin e zi
O mentë e mia vanë
Dhe shpirti më rënkon
I vetëm mbeta obobobo

Bukuria më çeli pranë
Dashuria më ndezi zjarr
Ndjenjat zgjohen si lulet në maj

Sa e kërkova dhe e ëndërrova
Ja e kam pranë, por nuk guxoj
Herë më vjen si drita
E herë më shkon si era
Vera më gjen në vetmi
INFO
Autor i vijës melodike dhe orkestrues i këngës është vetë artisti, teksa kënga vjen me tekst të shkruar nga Demir Gjergji.