TEKSTESHQIP

Free Mc's
Corona Me Limon
Lyrics

[REF. x2:]
Bjonde meksikane me çmende moj shejtane
ti me shijon si birra me e mira, me e mira
bjonde meksikane me cmende moj shejtane
ti me shijon si birra me e mira, me e mira

Akoma ne buzë e kam shijen tënde
nje puthje e kripur buz detit ne mbremje
me je bërë fiksim vec ty kam ne mendje
me dogje me plase me trete me cmende

Po, po, po, me cmende moj bjonde po, po, po, rri me mua sonte
s'dua te flej me ty se ti cke menduar
po ishim te dy gjith naten do rrim zgjuar

Prit goce prit jo jo mos ik zjarrin qe ndizet
jo jo mos e fik ta puth buzen tënde sa dua nje cik
si buze e corones e zhytur ne kripe

Hajde te rrim bashk gjer ne orë te vona
ti mendjen mos e vrit se nata eshte e jona
sonte kemi akull krip dhe limona
Det,dashuri,muzik edhe corona

Rratatata!

Si corona me limon
puthja jote me shijon
puthja jote me shijon
si corona me limon

[REF. x2:]
Bjonde meksikane
me çmende moj shejtane
ti me shijon si birra
me e mira, me e mira

si shishe e corones dy këmbët e gjata
po me iken djers po nuk e kam nga vapa
me hoqe trurin dhe drita m'i fike
nje puthje e gjate me shijen ekzotike

dua prap prap nje puthje te gjatë
prap prap prap me corona behem tap
corona me ben tap por vetem per pak
kurse puthjet e tua me tej pa afat

Prit goce prit jo jo mos ik zjarrin qe ndizet
jo jo mos e fik ta puth buzen tënde sa dua nje cik
si buze e coronese zhytur ne kripe

Hola senorita, bjonde nga Meksika
bonita chikita sa shum qe te prita
baila morena sonte s'kemi frena
corona me limona dhe nata eshte e jona

Si corona me limon puthja jote me shijon
puthja jote me shijon si corona me limon

[REF. x2:]
Bjonde meksikane me çmende moj shejtane
ti me shijon si birra me e mira, me e mira
Bjonde meksikane me cmende moj shejtane
ti me shijon si birra me e mira, me e mira

DËRGOI: