TEKSTESHQIP

Free Mc's & Renato Jaho
Le Te Ndizet Nata
Lyrics

Renato:
Dilni more dilni
E kemi ndez flake
Shihni more shihni
E kemi ne gjak
Ndize more ndize
Permbi qiell te shtate
Fiki fiki fiki fiki
Dritat ne kte nate

Anis:
Dilni e mos rrini brenda
Dilni ku kendohet kenga
Ashtu si na e ka ënda
Ku na do shpirti e zemra
Ejani dhe harrojini hallet
Mblidhuni ku harrohen hallet
Mblidhuni ku hidhen vallet
Si termeti qe tund malet
Muzika sot mos t ndalet

Ref:

Fiki dritat sonte
Le te ndizet nata
Le te tundet vendi more
Le ti vihet flaka

Renato:Prit edhe pak
Gentian: se merak me ngeli
Renato :Prit more prit
Gentian:Sa te dali dielli
Renato :Deri ne mengjes
Gentian:Sa dita te celi
Le te tundet toka more
Renato :E te ndizet qielli

Renato:
Dilni more dilni
E kemi ndez flake
Shihni more shihni
E kemi ne gjak
Ndize more ndize
Permbi qiell te shtate
Fiki fiki fiki fiki
Dritat ne kte nate

Dilni more dilni
E kemi ndez flake
Shihni more shihni
E kemi ne gjak
Ndize more ndize
Permbi qiell te shtate
Fiki fiki fiki fiki
Dritat ne kte nate

Romir:

Ejani dilni nga shtepite
Mblidhuni ku ka muzike
Sonte naten ta bejme dite
Si e ka shqipe tradite
Me mbeti merak me mbeti
Ta mesoj i gjithe mileti
Se muzika eshte lezeti
Eshte mjalti dhe sherbeti

Ref :

Fiki dritat sonte
Le te ndizet nata
Le te digjet vendi more
Le ti vihet flaka

Renato :Prit edhe pak
Gentian:Se merak me ngeli
Renato:Prit more prit
Gentian:Sa te dali dielli
Renato:Deri ne mengjes
Gentian:Sa dita te celi
Le te tundet toka
E te ndizet qielli

Dilni more dilni
E kemi ndez flake
Shihni more shihni
E kemi ne gjak
Ndize more ndize
Permbi qiell te shtate
Fiki fiki fiki fiki
Dritat ne kte nate

Dilni more dilni
E kemi ndez flake
Shihni more shihni
E kemi ne gjak
Ndize more ndize
Permbi qiell te shtate
Fiki fiki fiki fiki
Dritat ne kte nate
INFO
Ky materiali muzikor u paraqit tek artdhashësit i përpunuar në spektrin vizual me anë të një videoklipi, video produksioni i të cilit u punua nga Supersonic. Ky videoklip u publikua më 29 Dhjetor 2018.
Rryma muzikore:
Hip-Hop
Renditja:
Top 200