TEKSTESHQIP

Free Mc's
Kafexhiu
Lyrics

Ma bëjë një kafe more kafexhi Ma bëjë një kafe dhe nj gotë raki Ma bej nj kafe dhe nj got raki o te banaku do ulem ta pi O kafexhi more të kam vëlla Më bëjë një kafe dhe avëllin ma qa Ma kthe filxhanin fatin tim te shoh Çfarë ka syzeza qe nuk më do?

Bëmë një kafe more kafexhi Nj kafe me pak mbushëm një gotë raki Se kam një merak Do ta qajë hallin me ty do vi ne banakë Ç'ka syzeza nuk e di More pse më mban inat

S'jam i fundit, as i pari Që kafen e pi te bari Dhe të tjer si unë më par me ty hallet i kanë qarë Jep këshill e jep të vyer Sa kan folur jan rrefyer Me ty kafen e kan pir Kanê gjetur një mik të mirē

Ma bëje nj kafe more kafexhi Ma bëjë nj kafe dhe një gotë raki Ma bëjë nj kafe dhe nj got raki o te banaku do ulem ta pi O kafexhi more te kam vëlla Më bëjë njē kafe dhe avëllin ma qajë Ma kthe filxhanin fatim tim tē shoh Çfarë ka syzeza more që nuk më do

Ka nja 2 -3 ditë syzeza bên sikur smë sheh Kalon e nuk më flet fare Bën sikur smë njeh Se mos i kan futur fjalë Mos e kan gënjyer Apo ndonj tjetër djalē mos i ka pëlqyer

S'jamë i fundit as i pari që kafen e pi te bari Dhe të tjerë si un mē par me ty hallet i kan qarë Jep keshill e jep te vyer Sa kan folur jan rrefyer Me ty kafen e kan pirë Kan gjetur nj mikë të mirē

Më bêjë një kafe more kafexhi Ma bêjë një kafe dhe një gotê raki Ma bèjè një kafe dhe një gotë raki o te banaku do ulem ta pi O kafexhi more te kam vëlla Më bëjë nj kafe dhe avëllin ma qa Ma kthe filxhanin fatim tim te shoh Çfarē ka syzeza more që nuk me do

O kafexhi syzezen mos e pe Mos ka kaluar more ne kafene A tè ka thènë pêr mua ndonj fjal Mos i pëlqen o ndonjë tjeter djalë

Ma bëjè nj kafe more kafexhi Ma bëjē nj kafe dhe njê gotë raki Ma bëjë nj kafe dhe një gotë raki o te banaku do ulem ta pi