TEKSTESHQIP

Free Mc's
Karamele
Lyrics

Refren: x2
Mele, mele mele karamele,
Ti në mendje më ngele,
me puthjet e tua më vele!
1)
E ëmbël si mjaltë,
e rrallë si diamant,
kalon edhe i çmende fare
burrat edhe gratë.
Ecën kryelartë,
në plazh bën paradë,
flori i kulluar je
20 e ca karatë.
2)
Sa bukur kërcen, oh sa më pëlqen,
më shet dhe më blen edhe mendjen ma kthen, e ndiej po vjen,
Si dallgë më rrëmben
Si bombë që shpërthen po më ngjan ky refren!
3)
Rak tak tak zemra, rak tak tak,
Brenda kraharorit po më jep atak.
Prit edhe pak zemër prit edhe pak,
Karamele ëmbël si sheqeri në gjak!

Refren: x2
Mele, mele mele karamele,
Ti në mendje më ngele,
me puthjet e tua më vele!
1)
Të shoh ty kur del,
je si karamel,
dhe dielli me rrezet
që trupin ta mbështjell.
Vazhdimin e dini,
po më ikën PIN-i,
Trupi yt ndizet e shuhet
brenda një bikini!
2)
Sa bukur kërcen, oh sa më pëlqen,
më shet dhe më blen edhe mendjen ma kthen, e ndiej po vjen,
Si dallgë më rrëmben
Si bombë që shpërthen po më ngjan ky refren!
3)
Rak tak tak zemra, rak tak tak,
Brenda kraharorit po më jep atak.
Prit edhe pak zemër prit edhe pak,
Karamele ëmbël si sheqeri në gjak!
Refren: x2
Mele, mele mele karamele,
Ti në mendje më ngele,
me puthjet e tua më vele!
INFO
Ky materiali muzikor u lansua tek audienca e gjerë i plotësuar në dimensionin vizual edhe me anë të një videoklipi muzikor, video produksionin e të cilit e përgatiti Cinefocus GT. Ky videoklip u publikua më 24 Korrik 2020. Muzika e këngës ka punuar si kompozitor Gentian Llanaj, për tekstin është përkujdesur Romir Llanaj, ndërsa arranzhimin e mori përsipër Bledi Telha.
Rryma muzikore:
Hip-Hop
Renditja:
Top 200