TEKSTESHQIP

Free Mc's
Pika Pika
Lyrics

(Anis) Emrin s'ta di, të thërras seniorita,
me buzët qershi dhe me flokun me rrica,
sa shumë po të shkon, sa mirë po të rrika,
mbi trupin si ngjalë ky fustani me pika.

(Romir)
Më the jam e vogël, durova dhe prita,
më the të largohem, qëndrova nuk ika,
aty ngrysej nata, aty zbardhej dita,
sa të mbushet mendja,sa të dali frika!

(Genti)
Ububububu, më rëntë pika,
kur ti më shikon më lëshon syri xixa,
si hëna,si dielli,si ylli si drita,
fustani me pika, sa mirë po të rrika!

Refren:x2
Eee, pika pika,
eee, mirë të rrika,
Eee, mirë të rrika,
eee, pika pika.

(Anis)
Kur shkon edhe vete, ecën lente lente,
më bën ti për vete, dhe shpirtin më trete!
I shkurtër mbi gju fustani me pika,
unë prapë jam këtu,jo nuk u mërzita!

( Romir)
Të pashë ty në rrugë e ta bëra me drita,
me ty s'jam gabuar, në shenjë unë godita,
më pe e hutuar, në krahë unë të ngrita,
u treta, u fika për fustanin me pika!

(Genti)
Ububububu, më rëntë pika,
kur ti më shikon më lëshon syri xixa,
si hëna,si dielli,si ylli si drita,
fustani me pika, sa mirë po të rrika!

Refren:x2
Eee, pika pika,
eee, mirë të rrika,
Eee, mirë të rrika,
eee, pika pika.