TEKSTESHQIP

G-Bani
Te Dua
Lyrics
(Feat. Crazy Girl)

Hyrje:
GB: Mirmbrëma
CG: Mirmbrëma
GB: S'po më merrte gjumi
CG: As mua
GB: Vapa?
CG: Jo ëndrrat
GB: Të bukura?
CG: Të pa arritshme
GB: Ti je...
CG: Crazy Girl. Dhe ti?
GB: G-Bani.
CG: Aah...

Strofa e parë - G-Bani:
Dëgjo si ësht` puna si goca dhe çuna
Mësuan për mua sa shumë që të dua
Kështu që thashë në plazh kur të pashë
Tek luaje me detin të hap muhabetin
Ndaj tu afrova dhe të respektova
Fola më degjove fole të dëgjova
S' ish e vështirë por me ty aq i mirë
U tregova ah të lutem më ler që të futem
Në zemrën edhe në mendjen tënde
Në shpresat edhe dëshirat e tua
Këto mendoja ndër sa vështroja
Plot me ëndrra ato dy sytë e tua
Por s' më kuptove, nuk më kuptove
Nga pa siguria se si pushtohem
Dua të ta them por pendohem
Se si ma bën zemra kur të afrohem

Refreni - Crazy Girl:
Si ma bën zemra kur të afrohem
si ma bën e se di pse bllokohem
Ul kokën posht se s'dua të lëndohem
Kur më sheh me ata sytë e tua
Se si ma bën zemra kur të afrohem
Si ma bën e se di pse bllokohem
Kthej kokën se pse s'dua të kuptohem
Vetëm unë e di sa të dua

Strofa e dytë -- G-Bani:
Unë zemër dhe vetëm unë
E di se si e prita takimin
Shumë zemër s`e din sa shumë
Mendimet që të qetë nuk më linin
Unë zemër dhe vetëm unë
Kisha në mëndje që ta marr guximin
Shumë zemër s`e din sa shumë
Me një puthje ta mbaroja kërcimin
Pastaj ti u duke në bregun e detit
Se si më rrahu zemra kur të shikova
Veq një dëshirë të të kem ëndërrova
Mendime dhe plane të gjitha i harrova
Siq e vendosa ashtu dhe veprova
Ty të tregova për ndjenjat e mia
Por përshpërite sapo mbarova
Nuk don shumë fjalë zemër dashuria

Refreni - Crazy Girl:
Si ma bën zemra kur të afrohem
si ma bën e se di pse bllokohem
Ul kokën posht se s'dua të lëndohem
Kur më sheh me ata sytë e tua
Se si ma bën zemra kur të afrohem
Si ma bën e se di pse bllokohem
Kthej kokën se pse s'dua të kuptohem
Vetëm unë e di sa të dua

G-Bani & Crazy Girl:
Afrohem, bllokohem, lëndohem, kuptohem
Afrohem, bllokohem, lëndohem, të dua

Refreni - Crazy Girl & G-Bani:
Si ma bën zemra kur të afrohem
si ma bën e se di pse bllokohem
Ul kokën posht se s'dua të lëndohem
Kur më sheh me ata sytë e tua
Se si ma bën zemra kur të afrohem
Si ma bën e se di pse bllokohem
Ngreje kokën se pse s'dua të kuptohem
Vetëm unë e di sa të dua

DËRGOI: