TEKSTESHQIP

Ganja
Dyshoj (2007)

INFO
Në vitin 2007, Ganja publikon albumin "Dyshoj".
Me një përkushtim më ndryshe deri më tani, Ganja na u shfaq me stil të ri, prap se prap, duke i mbetur besnike këngës dhe stilit të saj. Hitet e albumit janë "Dyshoj", "Po te pres", "Mos u largo", "Se ne jeten time". Me shumë ngjyra, stile muzikore e angazhim profesional.
Ganja - Dyshoj (2007)
  Produksionet muzikore: