TEKSTESHQIP

Gazi, Valbona, Sedati & Edona
Hajde Me Daden
Lyrics

Qysh ma bone mendjen, me ty me u martu
Kur qysh thujn e vjeter smujta me ta ndru

Histori e vjeter si dikur vaxhdon
si me kon hala beqar, jeten po e con

I martum, kavaler
bohesh Boss për Beqar sbohesh asniher
i martum, kavaler
bohesh Boss e Zotni, Beqar asniher

Kshtu kam qen i ri, kshtu kam me u plak
Naten xhepat plot, nsaba asnje Frank
Diten tu punu, naten nDiskotek
Koka shkru me u knac, koka shkru me hek

I martum, kavaler
Gjithmon Boss për Beqar, sbohem asnje hër
I martum, kavaler
Gjithom Boss e Zotni, Beqar asniher

Kur hyn Valle me qika, pse tkap stressi panika
mundet me tra dhe pika, gjathtas majtas
Ktu ska WiFi telefona, ktu ka qika belhola
RedBull e CocaCola, majtas gjathtas

Hajde me daden luj e mos ki mare
O hajde se Dada esht si sheqerpare
Hajde me Daden luj e mos ki mare
O hajde se Dada esht si sheqerpare

Spo mkap stressi panika
po luj krejt me taktika
me stil e me teknika, majtas gjathtas

Tomla si, chocolada
Jeanset, Gucci dhe Prada
Kuce si, mermolada, gjathtas majtas

Hajde me Gazin luj e mos ki mare
Hajde se Gazi tka si sheqerpare

Hajde me Sedatin ti mos ki mare
Hajde me Sedatin se tkam sheqerpare