TEKSTESHQIP

Geni Nishtulla
Cocaina
Lyrics
(Feat. Mandi Nishtulla)

REF
po vjen i bomba token ta shkateroj
po vjen i bomba token ta shkateroj

la vita loka kjo eshte jeta jon
femra dhe bomba
luksin e kerkon seksin dhe kampjon,
la vita loka kjo eshte jeta jon
femra dhe bomba luksin e kerkon
seksin dhe kampjon

REF
po vjenb i bomba token ta shkatereoj
po vjen i bomba token ta shkateroj
po vjen i bomba token ta shkateroj
po vjen i bomba token ta shkateroj

po pina coca clabin e pushtojm
shapajn dhe shotca
luksin e kerkon seksin dhe kapjon
po pina coca clabin e pushtojm
shampain dhe shotca luksin e kerkon
seksin dhe kamjon

po vjen i bomba token ta shkateroj
po vjen i bomba token ta shkateroj
po vjen i bomba token ta shkateroj
po vjen i bomba token ta shkateroj

DËRGOI:
INFO
Projekti muzikor është prezantuar tek fansat i plotësuar në dimensionin vizual me një videoklip, i cili u publikua më 28 Janar 2017.
Rryma muzikore:
Etno
Renditja:
Top 200