TEKSTESHQIP

Genta Ismajli
Game Over
Lyrics

Yeah yeah ..
Jom qu pesh ..
Um shtini me kesh a ?!

Ti knon e vetes tende qefin po ja booon
mendon se ti je zemer një në një milion
Po fluturon shum nalt kishe po ki sukseees
E un me kan ne atoo
bon mir me pas kujdees
Ti e di veet
ne internet!
vetem klikon 500 her në ditë
Dhe nesër flet, në gjdo gazet
e bon ti kot, sikur s'e ke prit

Refreni:
Game over!
Game over!
Game over!
Game o-o-ohhh!
Game over!
Game over!
Game over!
Game o-o-oohh!

Vazhdon klonimi për gjdo ditë
e një më shumë
Gabon kur thua se tash hitin e boj un
Nuk mundet askush emrin ty me ta majt n'men
Knaqu me vetën tënde menon se je në trend ..
Ti e di veet
ne internet
vetem klikon 500 her në ditë
Dhe nesër flet, në qdo gazet
e bon ti kot, se kurr se ke prit

Refreni:
Game over!
Game over!
Game over!
Game o-o-ohhh!
Game over!
Game over!
Game over!
Game o-o-oohh!

Ty po ta thëm
me dal në skenë
nuk ja vlen
no no no !
rritu dhe pak
u bo bajat
nuk ke shans
jo jo..oo

Refreni:
Game over!
Game over!
Game over!
Game o-o-ohhh!
Game over!
Game over!
Game over!
Game o-o-oohh!

DËRGOI: